Alkoholos trüffel

 

kézműves trüffel
Alkoholos trüffel

Trüffelek lágy csokoládé ganache-al ha édes kényeztetésre vágysz. Alkoholos variációk Cointreau-val, rummal vagy Kahlúa likőrrel a mámorító élményért.

A RUM CHERRY trüffel igazi ízbomba, vad és ellenállhatatlan rumos meggy étcsokoládé burokban. Az International Chocolate Awards zsűrije a 2020 évi kelet-európai régióban aranyéremmel díjazta.

A LAVAZZA – KAHLÚA trüffel valódi Lavazza kávé és lágy minőségi kávélikőr felhasználásával készül. 2020 évi International Chocolate Awards versenyen bronzérmet nyert trüffel.

ORANGE DREAM trüffelünk Cointreau narancslikőr mellett, lédús kandírozott narancsot is tartalmaz.

Az ütős RUM PUNCH trüffel ganache 80%-os rumot, feketeáfonya pürét és karamellt tartalmaz. Az igazi rumpuncs íz miatt pedig aszalt vörösáfonyát és narancshéjat is kevertünk bele.

Artdeco csomagolás

Prémium karácsonyi bonbon

Artdeco arany trüffel

3190 Ft – 45 g

4 db-os alkoholos trüffel csomag, ha valami mámorítót keresel.

karácsonyi kézműves soki

Artdeco stick trüffel

4590 Ft – 80 g

7 db-os alkoholos trüffel válogatás minden alkalomra, elegáns csomagolásban.

party trüffel csoki csomag

Party trüffel csomagok

6250 Ft – 100 g

5 db kézműves bonbon és 4 db alkoholos trüffel egy csomagban

 Arany válogatás és stickbox válogatás

kézműves alkoholos bonbon

Kézműves alkoholos trüffel.  A dobozban 4 db alkoholos trüffel van aranyba csomagolva. A csomag része az  aranyérmes rumos meggyes trüffel és a szintén díjnyertes kávélikőrös trüffel is. 

stickbox trüffel

Egyedi stickbox csomagolásban is megrendelheted kézműves trüffeljeinket. A fekete fényes dobozba már kibontás előtt is látszanak a csinos trüffelek. A csomagolásra a bordó mintás palást teszi fel a pontot. A dobozban 7 db alkoholos trüffel található vegyesen.

kézműves csokoládé manufaktúra
Trüffel

A trüffel német szó, jelentése szarvasgomba, de teljesen megszokott elnevezésként használják többnyire kerek kézműves csoki bonbonokra is. A kis, formátlan édességgombócok alakja hasonlít a szarvasgombára.

A legenda szerint régen a szarvasgombát portóiban és konyakban tartósították és előfordult az is, hogy miután a gombát kivették, a visszamaradt alkoholos italt kis csokoládé desszertek készítésére használták.

A ganache alapvetően lágy csokoládéból és tejszínből áll. Gyakran adnak hozzá vajat is, amitől még kellemesebbé válik az állaga. Keverhetünk hozzá számtalan gyümölcsöt püré formájában, gazdagíthatjuk kávéval, teával, finom borokkal, likőrökkel és ezerféle fűszerrel. A lágy ganache kerül az előre kiöntött kézműves csoki hüvelyekbe, a kevésbé lágyakból pedig trüffelgolyókat készíthetünk.