ALKOHOLOS TRÜFFEL

ALKOHOLOS TRÜFFEL

Trüffelek lágy csokoládé ganache-al ha édes kényeztetésre vágysz. Alkoholos variációk Cointreau-val, rummal vagy Kahlúa likőrrel ha mámorító élményt keresel.

RUM CHERRY trüffel igazi ízbomba, vad és ellenállhatatlan rumos meggy étcsokoládé burokban. Az International Chocolate Awards zsűrije a 2020 évi kelet-európai régióban aranyéremmel díjazta.

A LAVAZZA – KAHLÚA trüffel valódi Lavazza kávé és lágy minőségi kávélikőr felhasználásával készül. 2020 évi International Chocolate Awards versenyen bronzérmet nyert trüffel.

ORANGE DREAM trüffelünk Cointreau narancslikőr mellett, lédús kandírozott narancsot is tartalmaz.

Az ütős RUM PUNCH trüffel ganache 80%-os rumot, feketeáfonya pürét és karamellt tartalmaz. Az igazi rumpuncs íz miatt pedig aszalt vörösáfonyát és narancshéjat is kevertünk bele.

TRÜFFEL VÁLOGATÁSOK

kézműves trüffel
4 db trüffel

PARTY CSOMAGOK

party csoki
party csoki

DÍJNYERTES TRÜFFELEK

RUM CHERRY rumos meggy trüffelünk az International Chocolate Awards 2020 versenyén aranyérmes lett,

LAVAZZA-KAHLÚA kávélikőrös trüffelünk pedig bronzérmet nyert.

Narancslikőrös és rum puncs trüffelek új tagjai a választéknak.

PARTY TRÜFFEL

Dobd fel a hangulatot! A kis arany ballotin dobozok kiválóan alkalmasak arra, hogy meglepd családodat, barátaidat, munkatársaidat.

Rumos meggyes, puncsos, kávélikőrös és narancslikőrös mámorító alkoholos ízbombák.

party csoki ajándék trüffel
party csoki ajándék trüffel
aranyérmes kézműves bonbon
aranyérmes kézműves bonbon

PARTY CSOMAGOK

Party csomagjaink 5 arany minidobozból állnak, mindegyik ballotin dobozkában 2-2 db alkoholos trüffel van.

A dobozokra pedig különböző színű csinos szalagok kerülnek. Webáruházas linkjük a PARTY AJÁNDÉK

oldalról érhető el.

TRÜFFEL

A trüffel német szó, jelentése szarvasgomba, de teljesen megszokott elnevezésként használják többnyire kerek kézműves csoki bonbonokra is. A kis, formátlan édességgombócok alakja hasonlít a szarvasgombára.

A legenda szerint régen a szarvasgombát portóiban és konyakban tartósították és előfordult az is, hogy miután a gombát kivették, a visszamaradt alkoholos italt kis csokoládé desszertek készítésére használták.

A ganache alapvetően lágy csokoládéból és tejszínből áll. Gyakran adnak hozzá vajat is, amitől még kellemesebbé válik az állaga. Keverhetünk hozzá számtalan gyümölcsöt püré formájában, gazdagíthatjuk kávéval, teával, finom borokkal, likőrökkel és ezerféle fűszerrel. A lágy ganache kerül az előre kiöntött kézműves csoki hüvelyekbe, a kevésbé lágyakból pedig trüffelgolyókat készíthetünk.