Kézműves bonbon

A természet gyümölcseinek tárháza roppanós étcsokoládéba zárva. 

Kézműves bonbon prémium csomagolásban
Kézműves bonbonok elegáns csomagolásban

A természet gyümölcseinek tárháza roppanós étcsokoládéba zárva. Legyen az zamatos, édes vagy fűszeres, a kézműves bonbonok ízlelőbimbóid hullámvasútjára váltottak jegyet.

Egy falat is elég ahhoz, hogy a lelked felvidítsa. Megtalálod elegáns fekete dobozainkat és ragyogó arany dobozainkat is.

Fekete elegáns dobozaink lakozott minta díszíti. Alkalomtól függően kerülnek rá különböző szalagok. Arany és stickbox dobozaink teteje átlátszó, ki se kell bontanod ahhoz, hogy lásd milyen finomságokat rejtenek.

Prémium, nagy méretű dobozaink kemény kartonból készülnek, egyediek. Válogass kedvedre csomagolásaink között!

Csodaszép Artdeco csomagolás

Prémium karácsonyi bonbon

Artdeco arany bonbon

3190 Ft – 45 g

5 db-os kézműves bonbonválogatás, elegáns arany mintás dobozban.

karácsonyi kézműves soki

Artdeco stick bonbon

3190 Ft – 45 g

5 db-os bonbonválogatás hosszú fényes fekete dobozban artdeco palásttal.

Prémium artdeco kézműves bonbon

Artdeco válogatás

4890 Ft – 90 g

10 db kézműves bonbon arannyal prégelt, csodaszép színes artdeco dobozban.

 Elegáns válogatások

Kézműves bonbon

Elegáns válogatás 10

4590 Ft – 90 g

Minőségi, termőhely szelektált csokoládék és valódi gyümölcsök felhasználásával készül a zamatos csokoládé ganache válogatás. Az elegáns lakozott mintás dobozban 10 db kézműves bonbon található. Gyümölcsös és marcipános variációk.

Prémium kézműves bonbon

Elegáns válogatás 20

7950 Ft – 180 g

A 20 db-os Elegáns bonbonválogatásban megtalálható a málnakrémes, a fahéjas almáspités, sós karamell és az egzotikus csokoládé bonbon is. Marcipános rétegezett bonbonjainkhoz pedig egyszeres, 52% -os mandula tartalmú Lübecki marcipánt használunk.

 Arany válogatás és stickbox

prémium kézműves bonbon

Arany bonbonválogatás

2850 Ft – 45 g

Ha kisebb kiszerelést keresel izgalmas csomagolásban, akkor válaszd az Arany bonbonválogatást. A dobozban 5 db kézműves bonbon van aranyba csomagolva. A dobozok teteje átlátszó, így még kibontás előtt megpillanthatod a benne rejlő finomságokat.

stickbox kézműves bonbon

Egyedi stickbox csomagolásban is megrendelheted kézműves csokoládéinkat. A fekete fényes dobozba már kibontás előtt is látszanak az igényesen díszített bonbonok. A csomagolásra a bordó mintás palást teszi fel a pontot. A dobozban 5 db kézműves bonbon található vegyesen. 

 Többre vágysz?

Prémium kézműves csokoládé
Ha extrát keresel, akkor nézd meg prémium dobozos csokoládéinkat.

Kínálatunkat extra méretű dobozokkal egészítettük ki, hogy minden alkalomra megtaláld a tökéletes ajándékot. Prémium ajánlatunkban megtalálhatóak 400 g -os, 520 g-os dobozok is, többféle színben és többféle kiszerelésben. Nézd meg nagy méretű fekete szövetmintás vagy fehér aranymintás rigid dobozaink is. 

Artdeco design alapján tervezett izgalmas dobozaink újonnan kerültek fel webáruházunkban, nagy méretben is kaphatók.

Bor és csoki ajánlatunkat is bővítettük, több csodaszép doboz közül választhattok. E melett idén is készülünk elegáns, gravírozott fadobozos megoldással.