DOBOZOS BONBON

DOBOZOS BONBON

A természet gyümölcseinek tárháza roppanós étcsokoládéba zárva. Legyen az zamatos, édes vagy fűszeres, a kézműves bonbonok ízlelőbimbóid hullámvasútjára váltottak jegyet.

Egy falat is elég ahhoz, hogy a lelked felvidítsa. Megtalálod elegáns fekete dobozainkat és ragyogó arany dobozainkat is.

Fekete elegáns dobozaink lakozott minta díszíti. Alkalomtól függően kerülnek rá különböző szalagok. Arany és stickbox dobozaink teteje átlátszó, ki se kell bontanod ahhoz, hogy lásd milyen finomságokat rejtenek.

Prémium, nagy méretű dobozaink kemény kartonból készülnek, egyediek.

Válogass kedvedre csomagolásaink között!

ELEGÁNS VÁLOGATÁSOK

ARANY VÁLOGATÁS ÉS STICKBOX

TÖBBRE VÁGYSZ?

PRÉMIUM DOBOZOK

A webáruházban előre összeállított csokoládé válogatásokat találsz, felhasznált alapanyagok és ízek szerint. Választhatod a tiszta gyümölcspürékkel és Lübecki marcipánnal készült csokoládés bonbonválogatást vagy a trüffeles variációkat is.Ha extrát keresel, akkor pedig nézd meg prémium dobozos csokoládéinkat is.

Ha az alkoholos csokoládékat is kedveled, akkor találsz rumos meggyes, vörösboros és kávélikőrös változatokat is. Nem feledkeztünk meg az örök kedvenc karamelláról sem. Megtalálod sós, vagy marcipánnal rétegezett édes változatban is.

Válassz különböző méretű dobozainkból és díszítsd az alkalomnak megfelelően.