ÉVFORDULÓRA

ÉVFORDULÓRA

Életünk fontos döntéseit és eseményeit érdemes megünnepelni. Legyen az üzleti siker vagy éppen kedvesünkkel töltött idő. Szállj ki egy kicsit a mindennapi rohanásból és ünnepeljetek együtt finom kézműves csokival!

Bármi is legyen az alkalom, adni mindig jó. Miért ne ünnepelnétek ezeket a pillanatokat finom kézműves csokoládéval? Miért ne osztanátok meg a valódi csokoládé ízét azokkal, akik fontosak?

AJÁNDÉK CSOKI

Nem mindig egyszerű kitalálni azt, hogy minek örülne legjobban az, akinek szeretnél mosolyt csalni az arcára. A mindennapi rohanásban nem is vesszük észre sokszor azt, hogy mi a kedvenc időtöltése, mit csinál, ha igazán szeretne kikapcsolódni. Tudod mi a kedvenc stílusa? Színe?

Egy biztos kézműves csokival nehéz mellé nyúlni. Válogass évfordulóra összeállított csomagjaink közül és biztos lehetsz benne, hogy az öröm nem marad el.

CSOKI CSOMAGOK ÉVFORDULÓRA

viaszpecsét csokira
4590 Ft – 90 g

10 db kézműves bonbon vegyesen elegáns lakozott fekete dobozban viaszpecséttel lezárva

csoki születésnapra
7890 Ft – 180 g

20 db kézműves bonbon vegyesen elegáns lakozott fekete dobozban viaszpecséttel lezárva

nagy doboz bonbon
21900 Ft – 520 g

22 db kézműves bonbon. 16 db alkoholos trüffel és 140 g csokoládéba mártott kandírozott narancshéj. A big box, ami mindenkinek örömet okoz.

óriás doboz kézműves bonbon
18600 Ft – 400 g

Egy óriás doboz bonbon mindenkit mosolyra derít. Tedd ki az asztalra a 42 darabos bonbonos dobozt, mely vegyesen tartalmazza csokoládéinkat.

prémium bor és csoki
BOR & CSOKI 23900 Ft

Különleges ajándék, prémium csomag. A bársonyos borítású ajándék dobozban egy magyar bor és 24 db bonbon található. Egyedi szállítással.

prémium fadobozos bonbon
29900 Ft – 450 g

Prémium fadobozos kiadás ha valami nagyon különlegeset keresel. 50 db kézműves bonbon található benne. Utántölthető.