DantoniChocolate adatvédelmi tájékoztató webshophoz.

Adatvédelmi Tájékoztató

dantonichocolate.com webáruház

Adatvédelmi tájékoztató a https://www.dantonichocolate.com oldalon történő böngészéshez. Adatkezelési irányelvek, adatkezelés módja és ideje, adatkezelők.

A weboldal témái:

  • kézműves csokoládé,
  • kézműves bonbon,
  • csokoládé snack,
  • csokoládé blog.

1. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A DantoniChocolate weboldalát mint tulajdonos, az AG Fénypont Kft. kezeli.

A weboldal látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az A. G. Fénypont Kft.

Székhely: 1035 Budapest, Kórház utca 25.
Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 256.
Cégjegyzékszám: 01-09-716561. Bejegyezve a Budapesti Cégbíróságon.

Adószám: 13055749-2-41.

E-mail cím: sales@agfenypont.com.
Telefon. +36 20 916 8449.
Adatvédelmi felelős: Alföldy Gábor

Az adatkezelés célja lehet: – Webáruházi értékesítés, az ügyfelekkel való kapcsolattartás árajánlathoz, rendelt termék kiszállításához. – Tájékoztató anyag küldése, adott ajánlathoz, vagy megrendeléshez kapcsolódva. Az adatkezelés időtartama az értékesítési folyamat figyelembe vételével kerül meghatározásra.

2. SZEMÉLYES ADATOK

Amikor Ön a DantoniChocolate internetes honlapját látogatja, eközben részben személyes adatait is átadjaszámunkra. Személyes adatai (azaz azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe:
• egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
• másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más ügyfélkapcsolati adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vásárolni kíván tőlünk.

A weboldalon lévő legtöbb információ megtekintéséhez regisztráció vagy bejelentkezési adatok megadása nem szükséges. Vannak azonban olyan funkciók, melyek igénybevételéhez bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím) szükség lehet. Az Ön hozzájárulásával az alábbi ügyfélkapcsolati adatait kezeljük : név, e-mail cím, telefonszám, levelezési és szállítási cím.

3. HOZZÁJÁRULÁS

Ön a honlap látogatásával hozzájárulását adja a 2. pontban jelzettek szerint automatikusan képződő adatok kezeléséhez. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az A. G. Fénypont Kft. -hez, az adatok megadásával önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy az A. G. Fénypont Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – azt nyilvántartsa és kezelje.

4. AZ ADATKEZELÉS MÉRTÉKE, ELVEI

Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos jogszabályi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Ezen felül blogbejegyzéshez kérjük el az Ön adatait és csak a szükséges mértékben. Az A. G. Fénypont Kft. az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat kiemelt biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. Az oldal SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja az adatok biztonságát a szerveren. Ugyanilyen kiemelten kezeljük belső IT rendszerünket is.

Ön az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhet, illetve ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését a 6. pontban jelzett elérhetőségeken. Az A.G. Fénypont Kft. az Ön kérelmének 5 munkanapon belül tesz eleget. Ön az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja. Az Ön személyes adatait a közöttünk fennálló üzleti kapcsolat időtartama alatt kezeljük. A fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban meghatározott, például számviteli előírásokból fakadó megőrzési kötelezettségek teljesítését. Az Adatkezelő ügyfelei által igénybe vett szolgáltatások adatai megjelennek a számlán és egyéb számviteli bizonylatokon is, ezek az adatok a számviteli előírások miatt nem törölhetők.

5. AZ ADATKEZELŐK KÖRE

Az A. G. Fénypont Kft. a tudomására jutott adatokat harmadik személy számára – a jogszabályban rögzített eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz saját munkatársaink férnek hozzá, kizárólag a feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdéseinek, észrevételeinek megválaszolásához szükséges mértékben.

Az A. G. Fénypont Kft. a DantoniChocolate weboldal üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozókat) is igénybe vesz.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.EU Kft. Felelős személy Kárpáti Zoltán E-mail: iroda@tarhely.eu Cím: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. Szerver helye 1136 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. Tel.: +36 1 789 2789 Honlap:https://www.tarhely.euAdatvédelmi szabályzatuk letölthető.
Adatfeldolgozó: SalesAutopilot Kft. Felelős személy Khauth György E-mail: info@marketingszoftverek.hu Cím: 1089 Budapest, Golgota u. 3. Szerver helye 1 Burlington Rd, Dublin 4, Ireland Tel.: +36 30 624 3934 Honlap: https://www.salesautopilot.hu/ Adatkezelési tájékoztatójuk letölthető.
Az A. G. Fénypont Kft. a termékeinek kiszállításához külső alvállalkozót (szállítót) vehet igénybe. Külső vállalkozó: GLS Hungary Csomag-LogisztikaiKft. E-mail: info@gls-hungary.com Cím: 2351 Alsónémedi, GLS Europa u. 2. Tel.: +36 1 802 0265 Honlap: www.gls-hungary.com Adatvédelmi szabályzatuk letölthető.

6. KAPCSOLATFELVÉTEL

Amennyiben Ön kérdést intéz hozzánk, vagy kifejti valamilyen témában véleményét, kapcsolat-felvételi oldalunk űrlapját is használhatja. Ebben az esetben szükséges megadnia nevét, elektronikus postacímét (e-mail), esetleg telefonszámát, valamint kérdését vagy véleményét. Ezek az adatok az A. G. Fénypont Kft. adott témában illetékes munkatársaihoz kerülnek, akik válaszukkal megkeresik Önt. Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton az alábbi elérhetőségeken:

A. G. Fénypont Kft. cím: 1300 Budapest, Pf. 256. e-mail: sales@agfenypont.com tel.: +36 20 916 8449

Honlap: https://www.dantonichocolate.com kapcsolat oldal ezen a linken elérhető.

7. SÜTIK

Az A. G. Fénypont Kft. szolgáltatásai színvonalának emelése, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a szolgáltatás hatékonyságának növelése, az adott felhasználó számára célzott reklám, vagy egyéb célzott tartalom eljuttatása, vagy piackutatás céljából, illetve a biztonsági és adatvédelmi kockázatok megfelelő kezelése érdekében ún. sütiket („cookie”) használ. A cookie egy olyan kis adategyüttes, amelyet ez a webhely az Ön számítógépének böngészőprogramjában tárol és később onnan kiolvashat. A cookie-t más webhely nem képes elolvasni, csak az amelyik azt elhelyezte. A cookie-t az A. G. Fénypont Kft. adminisztratív célokra használja fel, mint például a weboldal látogatottságának mérése. Egy cookie sem tartalmaz olyan személyes adatot, amely lehetővé tenné bárki számára az Ön e-mailen, telefonon vagy hagyományos postai úton történő elérését.

Önnek böngészőjében a cookie-k vonatkozásában az alábbi lehetőségei vannak:
• beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha a weblap üzemeltetője cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén,
• a cookie-k küldését bármikor megtilthatja. Fontos, hogy a cookie-k el nem fogadása azt eredményezi, hogy ezzel összefüggésben bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a Ön nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez.
• A cookie-kal kapcsolatos további információ a http://www.cookiecentral.com címen érhető el.

8. MÉRŐKÓDOK

A weboldal böngészése közbeni felhasználói viselkedés elemzése céljából az A. G. Fénypont Kft. harmadik személytől származó mérőkódokat (web beacon-t) használ. A web beacon egy olyan, weboldalba ágyazott kép, amely segítségével nyomon követhetőek a honlapon tett látogatások. Ezekkel az adatokkal elemezhetőek a látogatási szokások, amely a honlap minőségének javításához vagy a hirdetések megjelenítésével összefüggésben szükséges. A web beacon-ök funkciójukat tekintve hasonlítanak a cookie-khoz, azokat a felhasználók online mozgásának a nyomon követésére használják. A kettő között az a fő különbség, hogy a web beacon-ök nem láthatók az oldalon.
Mindemellett a felhasználónak nincsen arra lehetősége, hogy a web beacon-ök letöltését – a cookie-kkal ellentétben – letiltsa böngészőjében. További információ a web beaconökkel kapcsolatban: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_beacon A weboldalon a látogató böngészési útvonalát A Google analytics, a facebook pixel és esetlegesen más cégek is rögzíthetik. Az így rögzített adatokat az oldal kezelője nem láthatja, annak csak statisztikai kivonataihoz férhet hozzá. Így az egyes látogatok konkrét tevékenységéről nincs információja. Ezen információkat marketing tevékenységének általános javítására használja csak fel.

9. JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

Amennyiben adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatban panasszal kíván élni, erre két lehetősége van. Javasoljuk, hogy panaszának mielőbbi orvoslása érdekében, bármely eljárás kezdeményezése előtt küldje meg panaszát az A. G. Fénypont Kft részére, a 6. pontban jelzett elérhetőségekre. Amennyiben panaszára nem kapna megnyugtató megoldást, az alábbi helyekhez fordulhat jogorvoslatért:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, az alábbi elérhetőségeken: postacím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22. telefon: 061-391-1400 e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu Web naih.hu – Ön jogainak védelme érdekében bírósághoz fordulhat, a pert az Ön lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindíthatja.

Más témaköröket az ÁSZF tartalmaz.