Kandírozott gyümölcsök

Egyszerre édes és fanyar

csoki és narancs
Duplán mártott kandírozott gyümölcshéj

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor beleharapsz egy frissen kandírozott narancshéjba, melyet karakteres fekete kézműves csoki von be.

A kandírozott gyümölcsök citrusos, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Valódi csokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell, szinte mindenki azonnal megkóstolná.

A DantoniChocolate-nál nem szárítjuk ki a kandírozott gyümölcsöket mártás előtt, hogy ízesek és puhák maradjanak.

Azért pedig, hogy a csokoládé bevonat is szép legyen, duplán mártunk minden egyes darabot, mielőtt dobozba kerülnek.

 Doboz variációk

prémium kandírozott narancshéj

Étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéj. Narancs – az igazi klasszikus. Duplán mártunk mindent, hogy a lédús kandírozott gyümölcshéjak ne száradjanak ki, a csokoládé pedig roppanós maradjon.

kandírozott citromhéj

A kandírozott ciromhéj, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Ha próbáltad már a narancshéjat, akkor itt az ideje, hogy a citromnak is adj egy esélyt. Valódi étcsokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell.

arany dobozos narancs

Karakteres étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéj ragyogó arany dobozban. A doboz teteje átlátszó, így kibontás nélkül is láthatod csokoládés finomságot. Duplán mártunk mindent, hogy a lédús kandírozott gyümölcshéjak ne száradjanak ki, a csokoládé pedig roppanós maradjon.

kandírozott citrom snack

Citromhéj arany dobozban

2890 Ft – 80 g

Arany dobozba csomagolt kandírozott citromhéj étcsokoládéba mártva. A kandírozott ciromhéj, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Ha próbáltad már a narancshéjat, akkor érdemes ezt is megkóstolnod.

Kandírozott finomságok

kandírozott narancshéj

Kandírozott gyümölcshéj

A klasszikus narancs. A kandírozott gyümölcsök közül az egyik legismertebb és legnépszerűbb a csokoládéba mártott kandírozott narancshéj.

Vigyázat, minőségi étcsokoládéval párosítva veszélyesen eteti magát, csábítóan finom!

Az isteni citrom. Ha már ettél kandírozott narancsot, és ízlett, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a kandírozott citromhéjat is, ami igazán megbolondítja a csokoládét.

Egyszerre édes és savanyú, lenyűgöző párosítás!

kandírozott citromhéj
Dantonichocolate kandírozott narancs
Mi is valójában a kandírozás?

Egyfajta természetes tartósítási mód, amelynek során a gyümölcsök víztartalmát tömény cukoroldatra cseréljük. Nem csak gyümölcsöket, hanem egyes zöldségeket, ehető virágokat, gyökereket és citrusfélék héját is tartósíthatjuk ezzel az eljárással.

A tökéletes kandírozott gyümölcsök elkészítéséhez időre van szükség. Fontos, hogy hibátlan és jó minőségű alapanyagokkal dolgozzunk.

A legnépszerűbb alapanyagok a citrusos gyümölcsök héja, így a narancs, a citrom és a bergamot. Ugyanilyen népszerű a fűszeres ízű gyömbér, mely kandírozott formában természetesen édeskés ízt vesz fel.

Mivel a kandírozással sok cukor kerül a gyümölcsökbe és a zöldségekbe, ezért mártani már csak étcsokoládéba érdemes. A tejcsokoládé és a fehér csokoládé nem ellensúlyozza az édes ízeket.