kandírozott gyümölcsök

Kandírozott gyümölcsök valódi csokoládéba mártva.

egyszerre édes és fanyar

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor beleharapsz egy frissen kandírozott narancshéjba, melyet karakteres fekete kézműves csoki von be.

A kandírozott gyümölcsök citrusos, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Valódi csokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell, szinte mindenki azonnal megkóstolná.

A DantoniChocolate-nál nem szárítjuk ki a kandírozott gyümölcsöket mártás előtt, hogy ízesek és puhák maradjanak. Azért pedig, hogy a csokoládé bevonat is szép legyen, duplán mártunk minden egyes darabot, mielőtt dobozba kerülne.

A kandírozott gyümölcsök egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. DantoniChocolate kandírozott narancshéj.
A kandírozott narancshéj az örök kedvenc. Étcsokoládéba mártva csábítóan finom. DantoniChocolate kandírozott gyümölcsök.

Kandírozott narancshéj

A klasszikus narancs.

A kandírozott gyümölcsök közül az egyik legismertebb és legnépszerűbb a csokoládéba mártott kandírozott narancshéj.

Vigyázat, minőségi étcsokoládéval párosítva veszélyesen eteti magát, csábítóan finom!

Kandírozott citromhéj

Az isteni citrom.

Ha már ettél kandírozott narancsot, és ízlett, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a kandírozott citromhéjat is, ami igazán megbolondítja a csokoládét.

Egyszerre édes és savanyú, lenyűgöző párosítás!

A kandírozott citromhéj egyszerre édes és savanyú, szenzációs párost alkot. Különleges a kandírozott gyümölcsök között.
A kandírozott gyömbér íze pikáns, különleges élményt nyűjt. DantoniChocolate kandírozott gyömbér elegáns dobozban. Kézműves ajándék.

Kandírozott gyömbér

A pikáns gyömbér.

Ha szereted az egzotikus fűszerek világát, akkor próbáld ki a csokoládéba mártott gyömbért. Jótékony hatása miatt sokan gyógyszerként fogyasztják. Vitaminban gazdag, immunerősítő hatása is van. Íze pikáns és erőteljes, különleges élményt nyújt!

Kandírozott gyümölcsök – a kandírozásról

Mi is valójában a kandírozás? Egyfajta természetes tartósítási mód, amelynek során a gyümölcsök víztartalmát tömény cukoroldatra cseréljük. Nem csak gyümölcsöket, hanem egyes zöldségeket, ehető virágokat, gyökereket és citrusfélék héját is tartósíthatjuk ezzel az eljárással. A tökéletes kandírozott gyümölcsök elkészítéséhez időre van szükség. Fontos, hogy hibátlan és jó minőségű alapanyagokkal dolgozzunk.

A legnépszerűbb alapanyagok a citrusos gyümölcsök héja, így a narancs, a citrom és a bergamot. Ugyanilyen népszerű a fűszeres ízű gyömbér, mely kandírozott formában természetesen édeskés ízt vesz fel.

Mivel a kandírozással sok cukor kerül a gyümölcsökbe és a zöldségekbe, ezért mártani már csak étcsokoládéba érdemes. A tejcsokoládé és a fehér csokoládé nem ellensúlyozza az édes ízeket.

Kényeztesd magad!

A pillanat most rólad szól, lazíts és kóstolj meg egy szelet finom csokoládét.

Csokoládé – egy kis csoda becsomagolva. Fekete, barna, fehér, édes, finom….. egy kis szelet is elég, hogy a lelked felvidítsa. Bár a kommersz csokik is lehetnek finomak, az igazi élményt a kiváló alapanyagokból készült kézműves csokoládék adják. Ha ezt az élményt keresed, akkor jó helyen jársz!