PARTY AJÁNDÉK

ADNI JÓ

Legyen az baráti összejövetel, családi ünnep, születésnap vagy éppen egy jó kis buli. Sőt ugyanolyan fontos egy redményesen lezárult projekt, a csapat sikerének megünneplése.

Bármi is legyen az alkalom, adni mindig jó. Kitehetünk egy naaagy doboz csokoládét az asztalra, hogy mindenki kiválaszthassa saját kedvencét, de akár adhatunk mindenkinek egyesével egy kis ballotin dobozba csomagolt kézműves finomságot.

PARTY AJÁNDÉK

Kedvenc alkoholos ízvariációink között megtalálhatod a valódi meggypürével, aszalt meggyel és extra rummal készül aranyérmes rum cherry trüffelt és a  bronzérmes tejszínes csokoládékrémes kávélikőrös trüffelt is.

Új tagjai a csapatnak a citrusos narancslikőrös trüffel, mely narancspürével, kandírozott naranccsal és jó sok Contreau-val készül. A hazai ízek kedvelőinek pedig itt az áfonyás rum puncsos trüffel. Ezt meg kell kóstolni..

PARTY AJÁNDÉK

díjnyertes kézműves bonbon
5400 Ft – 100 g

5 doboz arany ballotin doboz, mindegyikben 2 db rumos meggyes alkoholos trüffel. A doboz arany bordó szalaggal van díszítve.

kézműves kávélikőrös trüffel
5400 Ft – 100 g

Krémes, tejszínes Kahlúa kávélikőr trüffelbe zárva. 5 doboz arany ballotin doboz, mindegyikben 2 db trüffel. arany-zöld szalag díszítéssel.

óriás doboz kézműves bonbon
18600 Ft – 400 g

Egy óriás doboz bonbon mindenkit mosolyra derít. Tedd ki az asztalra a 42 darabos bonbonos dobozt, mely vegyesen tartalmazza csokoládéinkat.

rum puncs trüffel
5400 Ft – 100 g

Áfonya, narancs, jó sok rum egy kis csokoládéval és kész is a vad rum puncs trüffel. 5 db arany ballotin dobozban 2-2 trüffel.

narancslikőrös kézműves bonbon
5400 Ft – 100 g

Narancs és Contreau, mindig jó párosítás. 5 doboz arany ballotin doboz, mindegyikben 2 db trüffel, pezsgő színű szalaggal.

nagy doboz bonbon
21900 Ft – 520 g

22 db kézműves bonbon. 16 db alkoholos trüffel és 140 g csokoládéba mártott kandírozott narancshéj. A big box, ami mindenkinek örömet okoz.