PRÉMIUM CSOMAGOK

PRÉMIUM CSOMAGOK

giant dobozok és bor & csoki variációk

Extra csomagok azoknak, akik különlegesre vágynak és egyedi, ütős ajándékot keresnek. Nagy doboz kézműves csokoládék egyedi csomagolásban.

Fekete, szövetmintás dobozainkban 400 -520 g kézműves csokoládé található. Sok-sok csoki egyszerre, a legfontosabb alkalmakra.

Különleges boros dobozaink sem maradhatnak csoki nélkül. Minőségi magyar borok kézműves csokoládéval egy csomagban. A prémium dobozokba rejtett bor mellett a bonbonok is elférnek egy-egy titkos rekeszben.

Új csomagolásként jelent meg egyedileg készített minőségi gravírozott fadobozunk, sok-sok kézműves bonbonnal. Különleges alkalomra olyan ajándék, amely akár utántölthető is.

GIANT DOBOZOK

nagy doboz kézműves bonbon
nagy doboz kézműves bonbon

NAGY DOBOZ BONBON

ÉDES KÍSÉRTÉS dobozunkban 400 g bonbon és trüffel található. ÓRIÁS CSOKIS ÁLOM dobozunkba pedig duplán mártott kandírozott narancshéj is helyet kapott. Így 520 g csokoládé finomság került egy csomagba.

A doboz fekete, alapja karton, belső felülete ezüst színű. Különböző színű szalagok választhatók hozzá.

óriás doboz képzműves bonbon
óriás doboz képzműves bonbon
exclusive csokoládé
exclusive csokoládé

PIROS ÓRIÁS

PIROS ÓRIÁS dobozunkban szintén vegyesen találhatók a finomságok. Bonbonok, alkoholos trüffelek és kandírozott narancshéj is. Összesen 520 g kézműves csoki.

A doboz kifejezetten exclusive, piros bársonyos tetővel és piros/fehér/arany diszítéssel. A belső része pedig stílusosan arany színű.

exclusive csokoládé
exclusive csokoládé

FADOBOZOS BONBON

fadobozos bonbon válogatás
fadobozos bonbon válogatás

ÉDES FADOBOZOS

Exlusive egyedileg tervezett, gravírozott, minőségi fadoboz. A tető belső részén a megszokott “EGY FALAT BOLDOGSÁG” felirat.

A fadobozba 50 db kézműves bonbon fér szépen belső dobozokba rendezve. Ha esetleg kifogyna, bármikor utántölthető.

BOR & CSOKI EXTRA CSOMAGOK

prémium csoki ajándék
prémium csoki ajándék

BOR ÉS CSOKI AJÁNLATOK

Egy finom, hazai üveg bor, a legjobb borászatokból. Tettünk mellé kézműves bonbonokat és trüffeleket is, hogy teljes legyen az ajándék csomag.

Különleges nagyméretű dobozok, bársonyos, színes felülettel. A bordó dobozba 24 db, a színes dobozba pedig 48 db csoki fér el.

Ezzel az összeállítással biztos a siker!

prémium csokoládé ajándék
prémium csokoládé ajándék

EXTRAVAGÁNS CSOMAGOK

Az extra csomagok része a választható színű díszszalag és egy igényesen megtervezett üdvözlőkártya, melybe a kért szöveget nyomtatjuk. A képen látható bor illusztráció. A dobozba kerülő bort fajtáját előzetesen egyeztetjük.

Hogy a csomag biztosan eredeti formájában és minőségében érjen a megajándékozotthoz, közvetlenül szállítjuk ki vagy személyesen vehető át előre egyeztetve.