SZÜLETÉSNAPRA

AZ AJÁNDÉKOZÁS ÖRÖME

Eszedbe jutott valaha, hogy életünket mennyi kisebb-nagyobb esemény kíséri?

Lehet egy baráti összejövetel, egy lazító teázás, egy családi ünnep, születésnap vagy éppen évforduló. Lehet egy sikeres vizsga, egy eredményesen lezárult projekt vagy egy jó kávézás egy rég látott ismerőssel.

Bármi is legyen az alkalom, adni mindig jó. Miért ne ünnepelnétek ezeket a pillanatokat finom kézműves csokoládéval? Miért ne osztanátok meg a valódi csokoládé ízét azokkal, akik fontosak?

SZÜLETÉSNAPRA

Édesítsd meg a szülinapos nagy napját kézműves csokival. A születésnap egy igazi alkalom arra, hogy együtt ünnepelj azokkal, akik fontosak. Válaszd szülinapi csomagjainkat masnival vagy elegáns viaszpecséttel. Ha valami nagyon extrát keresel, akkor nézd meg premium bor+csoki ajánlatainkat!

Mit találsz nálunk?

Gyümölcsös és marcipános csokoládékrémes bonbonok, valamint alkoholos krémes trüffelek várnak Rád. Érdemes megkóstolni a duplán mártott kandírozott gyümölcsöket is.

CSOKI CSOMAGOK SZÜLETÉSNAPRA

csoki születésnapra
7890 Ft – 180 g

20 db kézműves bonbon vegyesen elegáns lakozott fekete dobozban viaszpecséttel lezárva

szülinapi finomság
8190 Ft – 220 g

10 db-os elegáns bonbonválogatás kandírozott narancshéj bordó/arany szalaggal díszítve.Kedves figyelmesség szülinapra.

kézműves ajándék
11490 Ft – 260 g

20 db kézműves bonbon válogatás ezüst masnival díszítve.

A csomag 7db-os alkoholos trüffelválogatással egészül ki.

kézműves csokoládé
10490 Ft – 265 g

10 db-os bonbonválogatás, kandírozott narancshéj elegáns fekete lakozott dobozban és arany dobozos alkoholos trüffel válogatás.

szülinapi kézműves csokicsomag
13690 Ft – 355 g

20 db-os bonbonválogatás, kandírozott narancshéj elegáns fekete lakozott dobozban és arany dobozos alkoholos trüffel válogatás.

nagy doboz bonbon
21900 Ft – 520 g

22 db kézműves bonbon. 16 db alkoholos trüffel és 140 g csokoládéba mártott kandírozott narancshéj. A big box, ami mindenkinek örömet okoz.