shop

DantoniChocolate kézműves csoki webshop

A természet gyümölcseinek tárháza roppanós étcsokoládéba zárva. Legyen az zamatos, édes vagy fűszeres, a kézműves bonbonok ízlelőbimbóid hullámvasútjára váltottak jegyet.

Egy falat is elég ahhoz, hogy a lelked felvidítsa.

5 db kézműves bonbon vagy 4 db trüffel aranyba csomagolva. A dobozok teteje átlátszó, így még kibontás előtt megpillanthatod a benne rejlő finomságokat. Válogass kedvedre bonbonjaink és trüffeljeink között!

DantoniChocolate kandírozott gyümölcsök csoki webshop

Frissen készült málna, mangó passion fruit, gyömbér, narancs, marcipán és sós karamell…bonbonok, elegáns fekete dobozba rejtve.

Minőségi, termőhely szelektált csokoládék és valódi gyümölcsök felhasználásával készül zamatos csokoládé ganache válogatás.

A 10 db-os válogatás a megszokott elegáns, lakkozott mintás díszdobozba kerül. A doboz alkalomtól függően tovább díszíthető pl. szalaggal, masnival, viaszpecséttel is.

DantoniChocolate kézműves snack csoki webshop

Ami kézműves az ne csak finom legyen, hanem szép is. Egyedi stickbox csomagolásban is megrendelheted kézműves csokoládéinkat. A fekete fényes dobozba már kibontás előtt is látszanak az igényesen díszített bonbonok és trüffelek. A csomagolásra a bordó mintás palást teszi fel a pontot.

A dobozba 7 db kézműves trüffel vagy 5 db bonbon fér vegyesen de az ízek között is válogathatsz. Nézd meg a teljes kínálatot és teszteld az ízeket.

DantoniChocolate kézműves csoki webshop

Ínyencek és felfedezők! A kandírozott gyümölcsök citrusos, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Valódi étcsokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell… Falatról falatra haladj, ízlelgesd lassan, add át magad az egzotikus világ érzékiségének.

Kandírozott narancshéj, citromhéj vagy fűszeres gyömbér.A DantoniChocolate kandírozott gyümölcseit nem szárítjuk ki, hanem duplán mártjuk, hogy belül puha és ízes maradjon.

DantoniChocolate kandírozott gyümölcsök csoki webshop

Ha még nem döntötted el, hogy melyiket szereted vagy ha éppen többet is…

20 db frissen készült gyümölcsös és marcipános bonbon egy dobozban. Minőségi, termőhely szelektált csokoládék és valódi gyümölcsök felhasználásával készült, az összes ízt rejtő válogatás.

A 20 db-os válogatás a megszokott elegáns, lakkozott mintás díszdobozban érkezik, mely alkalomtól függően tovább díszíthető pl. szalaggal, masnival, viaszpecséttel is.

DantoniChocolate kézműves snack csoki webshop

2 db trüffelt rejt a szalaggal díszített ballotin doboz. Hogy melyiket? Azt Te döntöd el. Lehet málnakrémes fehér csokoládéban liofilizált málnába hempergetve de lehet bármelyik alkoholos trüffelünk is: Cabernet Sauvignon, Lavazza-Kahlúa vagy Rum Cherry.

A kis arany ballotin dobozok kiválóan alkalmasak arra, hogy meglepd családodat, barátaidat, munkatársaidat. A party csomag 5, 10 vagy 25 dobozt tartalmaz.